Please enter your year of birth
Before you can continue you must enter your year of birth
Before you can continue you must enter your year of birth
Benim Kalem: Bulmacalı Hikaye, prensler, prensesler ve kalelerden oluşan bir ortaçağ dünyasında geçen rahatlatıcı bir Merge-2 oyunudur. Genç bir prenses olan Erica, uzun bir yolculuktan sonra büyüdüğü kaleye yeni dönmüştür.
Annesinin kalesinin neredeyse harabeye dönmüş olduğunu görür! Ve daha da kötüsü, yaşlı şövalye Sör Leonard şatonun Erica'nın büyükbabasının ruhu tarafından lanetlendiğine inanmaktadır. Kalede her ne tuhaf şey oluyorsa, birileri Erica'yı dışarıda tutmaya kararlı...!
Amaç, hikayenin yeni bölümlerinin kilidini açmak ve eşyaları birleştirerek Erica'nın kalesini onarmaktır. Bulmaca tahtasına gitmek için oynat düğmesine dokunun. Temel öğeleri oluşturmak için oluşturucu öğelere dokunun. Daha yüksek seviyeli bir alet, giysi veya yiyecek oluşturmak için iki aynı öğeyi birleştirin.
Karakterler en üstte görünecek ve neye ihtiyaçları olduğunu ve bunun için kaç yıldız ve/veya enerji takas edeceklerini söyleyeceklerdir. Enerji, üstteki çubuğu doldurmak için kullanılır ve eşya yaratmaya devam etmenizi sağlar. Kalenin etrafındaki görevleri tamamlamak ve hikayeyi ilerletmek için yıldızlara ihtiyacınız var.
Topladığınız yıldızlarla kaleyi onarmak için tahtanın sol üst köşesindeki çekiç simgesine dokunun. Yeterli yıldızınız olduğunda bu simge görünecektir. Görünen araçlara veya konuşma balonlarına dokunun ve bunları daireye sürükleyin.
Araçlar kaledeki kırık eşyaları onarmanıza yardımcı olur. Konuşma balonları hikayenin yeni bir bölümünün kilidini açacaktır. Dışarıdan başlayın ve heyecan verici hikaye ilerledikçe tüm kalenin içine doğru ilerleyin!
Eğlenceli bir hikayesi olan bu tür bulmaca maceralarından hoşlanıyorsanız, Piece of Cake'in eğlenceli anlatımına bir göz atın: Birleştir ve Pişir. Bu gizemli ve romantik hikayede Emily'nin büyükbabasının eski kafesini onarmasına ve gizli aile sırlarını ortaya çıkarmasına yardım edin.
Ya da biraz daha sıradan bir bulmaca oyunu için Merge Haven 'ı deneyin ve Liza'nın parktaki eski kafeleri, sanat stüdyolarını ve diğer sevimli mekanları restore etmesine yardımcı olun.
Bunun gibi daha fazla oyun için hikaye oyunları sayfamıza göz atın.
Benim Kalem: Bulmacalı Hikaye Rainbow Games tarafından oluşturulmuştur.
Bu oyun 6 Mayıs 2026 tarihinde yayınlandı.